Salon Esprit

De beste aandacht voor je huid

Environ

 

Als uw huid een topprioriteit is en u bent op zoek naar de ultieme non-chirurgische verzorging, dan is Environ echt iets voor u.
ENVIRON® Skin Care biedt een gamma aan van hoogst kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor gelaat en lichaam. De high-tech formules bevatten ingrediënten waarvan de doeltreffendheid wetenschappelijk bewezen is. Deze formules werden samengesteld op basis van de nieuwste ontwikkelingen in anti-verouderingsonderzoek.

Bovendien past elke formule zich perfect aan ieders huid aan.

Therapeutisch correcte concentraties van vitamine A, anti-oxidanten, alfa hydroxyzuren (AHA's), adaptogenen en peptiden, alsook zonbescherming, staan garant voor een effectieve en reële oplossing voor elk huidtype en huidprobleem.

De ENVIRON® producten werden speciaal onwikkeld door plastisch chirurg Dr. Desmond Fernandes Zuid-Afrikaans cosmetoloog en plastisch chirurg met wereldfaam, om onze huid te beschermen tegen de invloeden van buitenaf. Sinds 20 jaar doet hij intensief onderzoek op het gebied van de huidfysiologie. Hij maakte geschiedenis door als eerste vitamine A in hoge effectieve dosissen te verwerken in huidverzorgingsproducten.

Het productenassortiment bestaat uit acht huidverzorgingssystemen met meer dan 40 producten. In meer dan 50 landen staan schoonheidsspecialisten, plastische chirurgen en dermatologen voor 100% achter de ENVIRON® filosofie.


Environ treatments

Express (30 min.)€ 30,-

Een kennismaking met de weldaden van de Environ vitaminen voor de actieve vrouw met weinig tijd.

Purifying (60 min.)€ 60,-

Tijdens deze diep-reinigende behandeling worden onzuiverheden en comedonen verwijderd. De wetenschappelijk geavanceerde producten exfoliëren zacht, hydrateren en verfrissen de huid.

Peel (60 min.)€ 60,-

De Environ Peelingkuur (3 tot 6 behandelingen) verbetert de structuur en uitstraling van de huid. Poriën, pigmentvlekken en rimpels worden minder zichtbaar. De huid voelt steviger en beter gehydrateerd aan. De opname van de vitaminen wordt verhoogd.

Vital (75 min.)€ 80,-

Deze doeltreffende behandeling combineert vitamine A en krachtige antioxidanten die helpen bij het herstel van de celfuncties. Uw huid ontspant wordt zacht, jeugdig en stralend.

Optimum (75 min.)€ 80,-

Door werking van peeling en vitaminen wordt de huid gladder, zachter en zichtbaar jonger.

Salon Esprit


Elke vrijdag inloop tussen 15.00 en 17.00 uur

 

0344-622998

info@salonesprit.nl

Vincent van Goghstraat 9

 4033 GM  Lienden